nieuws: Lab

Fyxxi krijgt nu ook vertrouwen van Samsung als infrastructuurpartner

Bekijk de afbeelding groot

Opleidingen voor onderwijs

Samsung bouwt een smart, digital classroom om leraren te inspireren in één van de lokalen van eduCentrum vzw. Het is de bedoeling om er regelmatig een aantal ICT- en STEM-opleidingen voor en door leerkrachten te organiseren. Samsung gaat in de komende weken en maanden met eduCentrum vzw samenwerken om specifieke modules voor leraren te bouwen om de ICT-kennis in het lager en secundair onderwijs verder te verstevigen.

Partnernetwerk van Fyxxi breidt verder uit

Op deze manier breidt het partnernetwerk rond Fyxxi verder uit. “Samsung is verheugd om het nieuwe en innovatieve Fyxxilab van eduCentrum vzw te kunnen steunen. Als technologisch marktleider in België vindt Samsung het belangrijk om een aantal maatschappelijke initiatieven op vlak van jeugdopleiding te ondersteunen.” Loesje De Vriese – Head of corporate marketing Samsung Electronics België

Als officiële infrastructuurpartner van eduCentrum vzw stelt Samsung innovatief materiaal ter beschikking zodat de leerkrachten in een inspirerende omgeving gebruik kunnen maken van mobiele technologie en interactieve borden.