TEAM

Isabel Allaert

Collega Isabel stippelt het beleid uit, is verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe tools, vergadert met alle partners, … Alles wat van een coördinator wordt verwacht.

Kevin Bostoen

Geaggregeerde voor secundair onderwijs. Meer dan 10 jaar ervaring als leerkracht wiskunde – techniek – fysica in secundair onderwijs. Kevin geeft bijna alle workshops aan leerlingen vanaf tweede graad lager onderwijs tot derde graad secundair onderwijs. Hij kent alle tools en maakt er een pak lesmateriaal bij. Hij is gepassioneerd door de diverse robotjes en legt de link tussen programmeren en diverse vakken. Als monitor voor speelplein- en vakantiewerking in Gent ging hij ook jaren aan de slag met kinderen uit kwestbare groepen.

Patsy Billemon

Geologe met een passie voor wetenschap en technologie. Of het nu gaat over natuurwetenschappen of het programmeren van een robot, Patsy gaat er met vol enthousiasme achteraan. Het uitwerken van lesmateriaal, het begeleiden van workshops of het ontwikkelen van nieuwe projecten: alles kan. Aan creativiteit en enthousiasme geen gebrek.

Kurt Van Houtte

Kurt werkt op de Universiteit Gent als manager van het fablab, daarnaast werkt hij op zelfstandige basis mee workshops uit voor het Fyxxilab. Als maatschappelijk werker, programmeur, maker en vader van vier zonen heeft hij een zeer goede visie hoe je basiscompetenties programmeren en maken makkelijk kan overbrengen bij kinderen.

Ann-Sofie Verbrugge

Als vaste vrijwilliger kunnen we Ann-Sofie niet meer wegdenken in onze werking. Ann-Sofie is creatieve duizendpoot met een passie voor tekenen en aquarel. Het omzetten van moeilijk te verwoorden begrippen in behapbare beelden kan Ann-Sofie als geen ander. Ze heeft een gave om iedereen in een groep een veilige plek te bieden en geeft iedereen de kans om zichzelf te zijn.