Lab

Nascholingen

We hebben een breed aanbod aan opleidingen uitgewerkt die openstaan voor iedereen: leerkrachten, bibliotheekmedewerkers, ICT-coördinatoren, … Ook leerkrachten uit het buitengewoon onderwijs zijn meer dan welkom! Fyxxi-opleidingen zijn steeds laagdrempelige opleidingen: tenzij anders vermeld heb je geen voorkennis nodig. We beginnen steeds vanaf nul, en nemen je stap voor stap mee, net zoals jij met je leerlingen zal doen. Schrijf je je in voor een opleiding met tablets, dan verwachten we wel dat je basistabletvaardigheden bezit (opstarten, apps downloaden en openen, swipen, werken met touchscreen, …). Je eigen tablet meebrengen is niet nodig: je krijgt tijdens de opleiding van ons een toestel in bruikleen.

Wij geven je de kans om de tools, die wij dagelijks gebruiken in onze educatieve makerspace, zelf te leren hanteren. Na een opleiding kan je beter inschatten met welke tools je zelf in de klas aan de slag kan/wil gaan, op welke manier je ze het best kan inzetten en waar je ze kan vinden.

Nog belangrijk om weten: de tools en mogelijkheden die in de beschrijvingen zijn opgenomen, zijn typevoorbeelden van wat er aan bod kan komen. De wereld van de educatieve ICT-toepassingen verandert immers snel, en ook ons aanbod verandert mee. Hebben we net een nieuwe, interessante tool binnen die binnen jouw opleiding past, dan willen we jou die uiteraard niet onthouden! Zo ben je er ook zeker van dat je steeds met de meest recente toepassingen aan de slag gaat.

Samen met een Fyxxi-coach ga je aan de slag. De coach geeft je tips & tricks, lesmateriaal en kant-en-klare oefeningen voor in je klas. Er is ook voldoende ruimte voor al je vragen, stel ze dus zeker!

Ontdek onze opleidingen voor

Kleuteronderwijs
Basisonderwijs
Secundair onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je enthousiast over ons aanbod, maar vind je nét niet wat je zoekt? Contacteer ons dan voor een nascholing op maat! Een verdiepende opleiding over een tool die je school aankocht, een nascholing over een specifiek onderwerp of aangepast aan het buitengewoon onderwijs, of zelfs een pedagogische studiedag voor het hele lerarenteam: wij werken samen met jou om jou en jouw school het juiste antwoord op jouw opleidingsvraag te bieden. Hiervoor stuur je ons best een mailtje via info@fyxxi.be