Lab

Alle Lab-pagina's

 • Nascholingen

  Wij geven je de kans om de tools, die wij dagelijks gebruiken in onze educatieve makerspace, zelf te leren hanteren. Na een opleiding kan je beter inschatten met welke tools je zelf in de klas aan de slag kan/wil gaan, op welke manier je ze het best kan inzetten en waar je ze kan vinden.

  Samen met een Fyxxi-coach ga je aan de slag. De coach geeft je tips & tricks, lesmateriaal en kant-en-klare oefeningen voor in je klas. Er is ook voldoende ruimte voor al je vragen, stel ze dus zeker!

  Dankzij deze opleidingen kan je zonder problemen in je les je leerlingen zinvol aan het werk zetten met de Fyxxitools!

  We hebben een permanent aanbod, maar uiteraard blijft ons lab niet stilstaan. Doorheen het jaar voegen we continu opleidingen toe of veranderen we de inhoud van de workshops een klein beetje. Sommige tools blijken uit al onze testen met de leerlingen soms interessanter dan andere. Op die manier behouden we de innovatie en geven we jullie altijd de juiste en leukste inspiratie mee!

  Ontdek onze opleidingen voor:

  Kleuteronderwijs
  Basisonderwijs
  Secundair onderwijs

  Niet gevonden wat je zocht?

  Heb je een specifieke doelgroep (buitengewoon onderwijs, al meer ervaring, …) mail ons en we helpen je de juiste opleiding kiezen.

  Boek je liever een opleiding voor jou en je collega’s?

  We bieden deze en nog veel meer opleidingen aan op jouw maat. Hiervoor kan je terecht via dit formulier.

  Alle Lab-nieuwsberichten